FOTO GALERİ ÜYELİK AVANTAJLARI AYIN KİTAP ÖNERİSİ İLETİŞİM
Dr. Öğr. Üyesi Serhat KARAMAN

Tabip Odası Başkanı

Acil Tıp Uzmanı

Tokat Niksar 1979 doğumlu, ilk öğretimi Tokat'ta, orta öğretimi İstanbul ve Tokat'ta tamamladı. Üniversite eğitimini Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2004 yılında tamamladı. Acil tıp ihtisasını Dışakpı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde Acil Uzmanlığı aldı ve Tokat Devlet Hastanesinde Acil Servis Uzmanlığı yaptı. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakülesinde Acil Tıp Anabilim Dalında halen Dr Öğr. Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Dr. Fatih Sercan DERE

Aile Hekimi

29.05.1976 Tarsus doğumlu. İlkokul istiklal İlkokulu, Orta okul Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi, Üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 2001'den itibaren Tokat'ta görev yapmakta. Bozcalı, Çamlıbel, Yeşilyurt ve Söngüt'te çalıştı. 2012'den itibaren Tokat Sıhhat ASM'de görev yapmakta.

Dr. Hasan YILDIRIM

Pediatri Uzmanı

İlk, Orta ve Liseyi Tokat'ta okudu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. Mardin Kızıltepe ve Turhal Devlet Hastanesi Acil Servis'te çalıştı. 1996'da Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Çoçuk Hastalıkları bölümüne başladı. 2002'de mezun olduktan sonra Afyon Voyvadin Devlet Hastanesinde ve 2004 - 2014 Tokat Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı Polikliniğinde görev yaptı. Son 4 yıldır da Tokat Medikal Park Hastanesinde Çoçuk Sağlığı Polikliniğinde görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dr. Atila KAYA

Tokat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı

08.02.1977'de Muş'da doğdu. İlkokul eğitimini Yakacık İlkokulunda, ortaokul eğitimini Niksar Orta Okulunda ve lise eğitimini de Gazi Osman Paşa Lisesinde tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu olup Tokat Akbelen Sağlık Ocağında 2008'e kadar çalıştı. Daha sonra Tokat Devlet Hastanesi Acil Serviste çalıştı. 2008 yılında Katem Merkezini Tokat'ta kurdu ve 2011 - 2016 Kırşehir'de Aile Hekimliği Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 2017 - 2018 yıllarında Tokat Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı yapmakta. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dr. Gülcan ŞAHİN

Aile Hekimi

07.08.1973 Tokat doğumlu olup Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Şuan 75. Yıl ASM'de görev yapmaktadır.